7.1.2019. 20:04
1
Nakon porodične tragedije MC Stojana, Jala Brat iznenadio neočekivanim gestom
Da je ljudskost važnija od svega, pokazao je popularni bosanski reper neočekivanim gestom kojim je iznenadio javnost . Naime, poznati reper MC Stojan nedavno je doživio porodičnu tragediju kada je preminuo njegov otac Miroslav, koji se borio sa teškom bolešću.

Nekoliko dana kasnije emotivnom porukom oglasio se putem društvenih mreža i tom prilikom javno iskazao emocije i tugu nakon velikog gubitka, a podrška i riječi utjehe pristizale su sa svih strana. 

Ipak, jednom komentaru niko se nije nadao, te su mnogi ostali u čudu kada su ga ugledali. 

 
Foto: (Društvene mreže)

Naime, pored Stojanovih brojnih kolega, prijatelja i fanova, saučešće je pjevaču izrazio i poznati bosanski reper Jala Brat, najbolji prijatelj i kolega Bube Korellija koji je sa Stojanom ljetos započeo medijski rat.

Uprkos tome što Stojan nije bio u direktnom sukobu sa Jalom već sa njegovim najbližim saradnikom Bubom, mnoge je prijatno iznenadio ovakav postupak bosanske zvijezde, pa je njegova poruka prikupila pregršt lajkova korisnika ove društvene mreže, koji su na taj način podržali ovakav Jalin gest.  
Podsjećamo, Buba Korelli u julu prošle godine isprozivao je Stojana nakon što je njegova pjesma doživjela veliki uspjeh, tvrdeći da je njegova muzika za ruralnu sredinu, te mu je tom prilikom uputio niz uvreda, prenosi Kurir.


(Admir Oručević)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.