8.1.2019. 9:56
0
Duško Tošić o aferi Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa
Muž pjevačice komentirao porodičnu svađu koja je izbila kada je u svom domu na Dedinju otkrio poruke drugog muškarca

Neobično smiren, hladnokrvan i uzdržan bio je fudbaler Duško Tošić (33) kada je za "Blic" komentirao porodičnu svađu koja je izbila kada je u svom domu na Dedinju otkrio poruke drugog muškarca, svog bosanskog kolege Ognjena Vranješa (29), u mobilnom telefonu svoje žene, pjevačice Jelene Karleuše.

Ipak, dao je izjavu koja otvara prostor za brojna tumačenja.

- Nemam pojma o čemu se radi. Putujem, počinje mi sezona u Kini. Zovite Ognjena! Ako on kaže da je tako, tako je - rekao je Duško Tošić za "Blic".

Na pitanje hoće li uspjeti prebroditi bračne probleme i ljubomoru, kratko je poručio:

- Ne želim da komentiram. Pozdrav!

Kako je "Blic" objavio, Duško Tošić je po povratku iz Kine, gdje igra za Guangdžou, posumnjao da se Karleuša dopisuje s drugim muškarcem, zbog čega joj je zaplijenio mobitel. U njemu je našao poruke od Ognjena Vranješa koje su ga razbjesnjele, pa je preko telefona pozvao svog bosanskog kolegu da oči u oči raščiste situaciju.

 Vranješ mu je u prvoj izjavi za medije poslije izbijanja afere poručio da je on “s one strane Drine”, a "ne s ove" (iz Srbije, op. a.), "gdje su šatro mangupi".

- Zovite Duška, njihova kuća je priča po medijima - rekao je Vranješ za “Blic”, "ne sa ove" (iz Srbije, op. a.), "gdje su šatro mangupi".

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.