9.1.2019. 13:27
0
Nikolina Pišek: Žene ne skidajte se ako nemate stav
Voditeljica Nikolina Pišek, koja se u prošlosti nekoliko puta slikala golišava, sada smatra da je golotinja prevaziđena. Zgodna Hrvatica kaže da seksepil nema veze sa golotinjom i da ne morate biti oskudno obučeni da bi za vas neko rekao da izgledate izazovno.

“Golotinje je uvijek bilo, naročito u šou biznisu i umjetnosti, ali kada neko nema stav i energiju da to iznese kako treba, onda to zna da se graniči sa pornografijom”, rekla je Nikolina i dodala:

“Neke žene su izuzetno lijepe, ali ne zrače ničim, neke su manje atraktivne, ali iz njih pršte energija i seksepil. Golotinja je postala tako ‘pase’ i moj savjet ženama je, ukoliko ne znaju da iznesu neku provokativnu haljinu, da je i ne oblače jer će tako samo izazvati kontraefekat”, zaključila je Nikolina, prenosi CDM.




(Lejla Trle)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.