5.2.2019. 10:24
0
Meghan Markle na bananama napisala poruke prostitutkama
Vojvotkinja od Saseksa Meghan Markle nedavno je sa suprugom, princem Harryjem posjetila humanitarno udruženje u Bristolu koje pomaže ženama da se ne prostituiraju te im pruža određenu emocionalnu podršku.

U vrećicama s pripremljenim obrocima za žene kreativna vojvotkinja napisala je motivacijsku poruku svakoj od članica volonterskog udruženja "One25", i to na kori banane koja se našla u paketu.

Kako prenosi britanski "Daily Mail", volonteri iz udruženja tim ženama svakodnevno nose hranu, pa im je Meghan na bananu odlučila napisati motivirajuće poruke.

"Hrabre ste", "Ti to možeš", "Posebna si", bile su samo neke od poruka podrške koje im je Meghan napisala.

- Uredu, znači da sam ja zadužena za banana poruke - našalila se vojvotkinja i pritom pokazala svoju nježniju stranu. 

Uzela je crni marker i na svakoj banani ispisala drugačiju ohrabrujuću poruku, prenosi Avaz.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.