17.2.2019. 17:39
0
Izvještaj pokazao: Osoba koja se zabila u automobil Šabana Šaulića bila pijana i vozila bez dozvole
Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je poslije teške saobraćajne nesreće u Njemačkoj.

Piše: Haris Ahbabović

Zvijezda narodne muzike u automobilu je, prema nezvaničnim informacijama, bio sa vozačem i kumom, a nesreća se dogodila u okolini Bielefelda u kojem je imao koncert.

"U nedjelju ujutro, u 06.50, na putu BAB A2, u smjeru Dortmunda, u području gradilišta neposredno prije čvorišta Gutersloh, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su prvobitno registrovane tri teško povrijeđene osobe i jedna lakše.

Automobil Mazda 6, kojim je upravljao tridesetčetvorogodišnji Gutersloher, udario je u vozilo Seat Ibiza. Vozila su skliznula i zabila se u prepreke. Sva tri putnika u Seatu ozbiljno su povrijeđena, a 34-godišnji Gutersloher prošao je sa lakšim povredama.

O povrijeđenima su se odmah pobrinule ekipe hitne pomoći, koje su ih prevezle u najbliže bolnice. Suvozač Seata podlegao je u bolnici usljed teških tjelesnih povreda.

Istraga je pokazala da je Gutersloher (34) vozio u pijan i bez dozvole", piše u zvaničnom izveštaju njemačke policije.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.