17.2.2019. 19:03
0
"Izgubila sam kofer u toku leta, a Šaban i njegov kolega mi kažu: "E, da si išla našim letom ne bi izgubila kofer'"
Pjevačica Tea Tairović pjevala je sa Šabanom Šaulićem na njegovom posljednjem nastupu u životu, nakon kojeg je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj.

Piše: Haris Ahbabović

"Kada smo krenuli na aerodrom javili su nam da je Šaban imao nesreću i da je povrijeđen, ali kada sam stigla na aerodrom saznala sam da je poginuo. Ne mogu da vjerujem da ga više nema. Sinoć je imao, po meni, jedan od najboljih nastupa, publika nikad bolja. Ljudi su prilazili da se slikaju, on se i tokom nastupa se slikao sa fanovima. Zaista sam u šoku. Nisam svjesna šta se dogodilo. Znam samo da ću ga pamtiti do kraja života onakvog kakav je sinoć bio, veseo i nasmijan", priča pjevačica.

"Ja sam izgubila kofer u toku leta, dok sam dolazila u Bielefild i nervirala sam se oko izgubljenog kofera, a Šaban i njegov kolega mi kažu: "E, da si išla našim letom ne bi izgubila kofer". Da sam išla njihovim letom bila bih i sa njima u tim kolima", rekla je Tea.

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.