18.2.2019. 15:57
0
Šaban Šaulić sam napustio smrskano auto i ušao u vozilo Hitne pomoći, ali mu kasnije pukla srčana aorta
FOTO: Kurir
Tužilaštvo u Njemačkoj naložilo je obdukciju tijela pjevača Šabana Šaulića u četvrtak, o čemu je obaviješteno Ministarstvo vanjskih poslova Srbije, prenosi danas beogradski Kurir.

Piše: Haris Ahbabović

Prema informacijam Kurira, Šaban je poslije udesa na auto-putu kod Bielefelda sam izašao iz smrskanog automobila i ušao u sanitet.

Međutim, od udarca pukla mu je srčana aorta, a usljed komplikacija preminuo je u bolnici. Poslije obavljene obdukcije biće poznato više detalja, prenosi Kurir.

Prema pisanju Kurira, država Srbija će preko Ministarstva spoljnih poslova organizovati transport tijela od Njemačke do Beograda.

Bilo je predviđeno da se neophodna papirologija završi do četvrtka, međutim, obdukcija je zakazana za 21. februar, tako da u ovom trenutku datum sahrane nije poznat.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.