18.2.2019. 21:48
0
Šabana Šaulića su prije smrti sahranjivali sedam puta
Šaban Šaulić je preminuo poslije teške saobraćajne nesreće koja ga je zadesila u Njemačkoj, a već su nekoliko puta mediji prenosili vijesti da je pjevač preminuo i dok je bio živ.

Legenda narodne muzike 2015. godine komentirao je lažne vijesti o svojoj smrti.

Tada se u pojedinim medijima pojavila vijest o tome da je Šaban stradao u saobraćajnoj nesreći, što je on odmah demantirao.

- Ko je poginuo? Ja?! Evo me s mojom suprugicom dragom, mojom ljubom. Ručam u restoranu sa zajedničkim prijateljima. Pun mi je stomak, živ sam i zdrav, a što se toga tiče, nisam iznenađen, pa sedmi put me sahranjuju. Eto, prije neki dan isto se dogodilo i mom prijatelju Aci Lukasu. Lično mi je pokazao kada su neki mediji prenijeli vijest o njegovoj smrti. Pa to je strašno šta se radi. Nije mi jasno kako neko može napisati nešto o meni, a da prethodno ne provjeri informaciju - rekao je tada pjevač za Kurir, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.