20.2.2019. 13:07
0
Sanela i Mihajlo Šaulić u posebnim uslovima vidjeli tijelo svog oca, sa njim proveli pola sata
Nasljednici Šabana Šaulića, Sanela i Mihajlo Šaulić, jučer su u Njemačkoj u posebnim uslovima vidjeli tijelo pokojnog oca, iako je to protivno tamošnjim zakonima, prenosi danas beogradski Blic.

Piše: Haris Ahbabović

Porodica tragično nastradalog pjevača Šabana Šaulića zatražila je od nadležnih da vidi njegovo tijelo, a oni su im izašli u susret i to omogućili. Iako je taj zahtjev, kako piše Blic, njima bio izuzetno neobičan, oni su učinili sve da porodici preminulog pjevača izađu u susret i ispune njihove molbe.

Za to je pripremljena posebna prostorija u koju je stavljeno cvijeće i svijeće, a Sanela i Mihajlo Šaulić proveli su pola sata sami sa tijelom pokojnog oca.

Kako smo dalje saznali, obdukcija će biti obavljena sutra, u četvrtak 21. februara, u 10 časova i trajaće dva do tri sata.

Prema proceduri koju nalažu njemački zakoni, nakon toga sva dokumenta šalju se tamošnjem tužiocu, a zatim će ih od njega zatražiti advokat porodice Šaulić.

Porodica Šaulić želi da se odmah nakon toga sa Šabanovim tijelom vrati u Srbiju, ukoliko bude moguće već istog dana. Sahrana bi trebalo da bude obavljena u ponedjeljak, a Šaban je prije tri meseca sastavio testament kojim je svu imovinu ostavio supruzi Goci, djeci i unucima. 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.