21.2.2019. 18:02
0
Severina: Imam sreću da me svugdje vole, pa mogu da pjevam u šatoru i u areni
Severina Kojić nesumnjivo je najveća pop zvijezda na prostorima bivše Jugoslavije. Nakon 12 albuma, dvije turneje, ogromnogo broja spotiva i hitova, Seve kaže da je poslu drži činjenica da joj je i dalje “zabavno da radi”.

“Imam sreću da me svugdje vole. Mogu da pjevam i u šatoru, u disko klubu i u areni, mada volim da sam u manjim prostorima da budem bliža ljudima i kako bih sa njima komunicirala. Možda je trebalo da se bavim stand up-om”, ispričala je pjevačica koja sprema novu turneju.

Ističe da je srećna u braku sa Igorom Kojićem, te da je zadovoljstvo privatnim životom zaslužno za njen dobar fizički izgled.

“Baš mi je lijepo i srećna sam što sam našla čovjeka koji je i moj, i poštovanje, ljubav, ali najvažnije od svega prijateljstvo! Imamo sreću da su i njegovi od prvog dana s nama tako da je to jedan onako baš lijepi život”, izjavila je Severina i otkrila što njih dvoje rade kad nema kamera i kad su daleko od očiju javnosti:

“Pletemo! Zato što pletenje dosta smiruje! A mi volimo da smo mirni, mirni, mirni… I heklamo”, ispričala je kroz smijeh, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

Severina
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.