5.3.2019. 8:44
0
Poznatu afričku pjevačicu momak pretukao u kući: Ona to slučajno prenosila uživo na Instagramu
Pjevačica Babes Wodumo snimala je live na Instagramu u svojoj spavaćoj sobi kada ju je prekinuo muškarac, navodno njen momak, kolega muzičar Mandla Maphumulo (36), prenosi Dnevni Avaz.

Piše: Haris Ahbabović

U sljedećih 38 sekundi snimka vidi se da muškarac napada, udara ženu i vuče je za kosu.

- Nacionalni komesar je naredio policiji da pronađe gdje se nalazi Wodumo, tako da se može dobiti izjava od nje i otvoriti se slučaj ako je zaista napadnuta na snimku - navodi se u saopćenju policije.

Wodumo, čije je pravo ime Bongekile Simelane, odbila je komentirati, ali je kasnije objavila video na svom Instagramu nakon navodnog napada.

Njen tim je na Twitteru zahvalio svima na porukama podrške.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.