5.3.2019. 13:42
0
Dva smrtna slučaja u porodici: Ista im je tuga, došao je tješiti Jelenu, a njegova rana još je svježa
Pop diva Jelena Karleuša ostala je bez majke Divne Karleuše, koja je prije dva dana preminula u svojoj kući u Zemunu, poslije borbe s teškom bolešću. Jelena se ne osjeća dobro otkako je čula najtužniju vijest i neprestano je na lijekovima, jauče i plače za majkom.

Njen suprug Duško Tošić, čim je čuo da je njegova punica preminula, krenuo je iz daleke Kine da bi bio uz suprugu. 
 
Kako je Jeleni, najbolje zna Duško, koji je prije šest mjeseci ostao bez jednog roditelja, oca Milorada. 

Fudbaler nije mogao zaboraviti kako je tada uz njega sve vrijeme bila supruga Jelena, koja se nije odvajala od supruga. Tokom povorke, spuštene glave, koračala je uz muža držeći ga pod ruku.


Duška je tužna vijest da je ostao bez oca zatekla, baš kao što je sad i Divnina smrt, u Kini. Kao što je i tada prekinuo treninge, tako je i sada napustio Kinu i došao da bude uz suprugu i tješi je, prenosi Avaz. 

Jelena i Duško dijele istu tugu i bol, istu sudbinu, fudbaler najbolje zna kako se Jelena osjeća.
 
Sahrana Divne Karleuše bit će u srijedu, 6. marta, na Novom bežanijskom groblju u 15.20 sati.





(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.