5.3.2019. 18:45
0
Saša Popović se plaši za život Jelene Karleuše: Zabrinut sam za nju, ranije mi je govorila da će se ubiti ako joj majka umre
Saša Popović posjetio je neutješnu Jelenu Karleušu i tom prilikom zatekao jezivu scenu u domu Karleuša.

Kao kolega, prijatelj, ali i neko ko iz sedmice u sedmicu sarađuje s pjevačicom, direktor "Granda" je ispričao šta se dešavalo kada je otišao da izjavi saučešće zbog smrti Divne Karleuše.
 
- Ja nisam nikoga vidio da toliko žali za nekim kao Jelena za svojom majkom! Jer je toliko bila vezana, ne znam. Ona je uvijek govorila: "Ako mi majka umre, ja ću se ubiti." To su njene riječi bile. Izgledala je zaista loše. Bukvalno 30 minua nije ni pričala. Nisam mogao ni da razgovaram s njom jer je toliko bila u šoku, da jednostavno ni riječ nije mogla prozboriti. Tek poslije se oporavila i uspio sam, koliko-tolik,o da porazgovaram s njom. Ni ja nisam vjerovao da je ona toliko bila vezana za Divnu - rekao je Saša, prenosi Avaz.ba.

Saša je objasnio da je vijest o smrti Divne došla iznenada, jer se samo dva dana prije toga smijala kao da je sve u najboljem redu. Upravo zbog toga Jelena ne može da dođe sebi.
 
- Oni su samo prije dva-tri dana prije toga bili na ručku u restoranu, gdje se ona smijala i da je samo poslije 48 sati preminula, znate koliki je to šok za Jelenu. Mi je svi tješimo, ali zaista ne znam kako će se oporaviti. Ali, život ide dalje, vrijeme liječi sve. Svako ide svojim putem. Mislim da će ona izdržati - kazao je Popović.



(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.