10.3.2019. 12:36
3
Karleuša u depresiji zbog gubitka Divne: Ovo je prava istina o šišanju kose
Jelena Karleuša je u teškom psihičkom stanju otkad joj je majka Divna umrla. Njeni prijatelji se ne odvajaju od nje i na sve načine se trude pomoći joj, ali ona odbija svaku vrstu pomoći.

Jelena ne želi pomoć psihijatra iako smo pokušali na sve načine uvjeriti je da ode. Ne želi ni s kim razgovarati i odbija jesti i piti. Uzima samo lijekove za smirenje kada je tuga slomi i suze presuše - kazao je izvor blizak pjevačici za "Alo!".

Kada je saznala da joj je majka umrla, nije mogla nositi se s bolom koji je osjećala, pa je samoj sebi odsjekla kosu.

- U tom momentu imala je svoju kosu, ali i nadogradnju. Od neizmjerne boli koju je osjećala, utroba joj se kidala, pa je počela čupati kosu s glave. Na kraju je uzela makaze i odsjekla je skroz. Poslije je došla Jelenina frizerka da bi to popravila i koliko toliko joj oblikovala frizuru - ispričao je izvor za "Alo!".

Najveći problem je, kako kažu pjevačicini prijatelji, to što ne mogu doprijeti do nje.

- Jelena je zanijemila. Samo gleda u jednu tačku, plače, doziva majku i to je sve. Nas, njene prijatelje, ne vidi. Na telefon se ne javlja, ne čita poruke. Teško nam je gledati je u tom stanju jer to nije ona naša Jelena, koja je bila jaka za sve nas. Do posljednjeg dana bila je jaka i za majku. Nije dozvoljavala da iko zna da je Divna bolesna. Kada bi je neko pitao: "Kako je Divna?", uvijek je odgovarala s optimizmom: "Odlično." I zaista je vjerovala da ide nabolje. I kada bi Divni pozlilo, ona bi joj pritekla u pomoć. Sve što je bilo potrebno uraditi - uradila bi, a onda bi se dotjerala, napravila frizuru i išla među ljude. Jelena je oduvijek bila lavica - priča blizak pjevačicin prijatelj za "Alo!".

On kaže da je ovakvu nikada nije vidio i plaši se da bi je ova tuga mogla potpuno slomiti i uzeti pod svoje.

- Jelena je uvijek podizala ljude oko sebe i rješavala tuđe probleme, borila se za ljudska i manjinska prava, branila slabije. Sada je ona ta kojoj je pomoć neophodna, a ne želi je. Potpuno se predala bolu i ne znamo kako će se to završiti na kraju. Da je barem Duško tu, pored nje, bilo bi lakše. Ovako, on je u Kini, Divna pod zemljom, a Jelena gubi tlo pod nogama - kazao je izvor za "Alo!".


(Admir Oručević)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.