14.3.2019. 9:02
0
Pjevačica Indy otkrila razlog zbog kojeg su joj se smijali: Voda mi se zadržavala u organizmu. Jela sam mnogo i gojila se
Pjevačica Indira Aradinović poznatija kao Indy priznala je da je imala višak kilograma, zbog čega su joj se mnogi smijali, a sada otkriva da je u pitanju bio zdravstveni problem, prenosi Express.

Piše: Haris Ahbabović

Ona je istakla da je za četiri mjeseca smršala 20 kilograma i da joj nije bilo teško da postigne šta želi, jer je uz sebe imala trenera i ženu koja je vodila računa o tome šta pjevačica jede.

-Bila sam u paklenom krugu. Jedan zdravstveni problem je uzrokovao drugi. Voda mi se zadržavala u organizmu, a onda sam dobila terapiju koja je isključivala lijekove za izbacivanje tečnosti. Jela sam sve više, a konstantno osjećala glad. Sebi sam stalno nalazila opravdanja što toliko jedem: zima, slave, rođendani. Gojila sam se, svi su me opominjali, ali ja sam odbijala da prihvatim da imam problem, rekla je Indy i dodala:

-Međutim, šok je uslijedio kada sam se jednog dana osvijestila. Bila sam užasnuta svojim izgledom. Počela sam da se krijem od ljudi, povlačim u sebe, odbijam da izađem iz kuće i tjeram od sebe tadašnjeg dečka.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.