14.3.2019. 9:58
0
Smrt prekinula svadbene planove: Poznati glumac počeo slati pozivnice, a evo kome je ostavio nasljedstvo
Slavni glumac Luke Perry, kojeg će svi pamtiti najviše po ulozi u seriji "Beverly Hills", nedavno je doživio moždani udar u svom domu u Los Angelesu, da bi poslije nekoliko dana preminuo u 53. godini, prenosi Avaz.

Piše: Haris Ahbabović

Glumac je ostavio kćerku i sina iza sebe koje je dobio iz braka s bivšom suprugom Rachel Sharp, a Perry je imao i vjerenicu Wandy Madison. Njih dvoje uživali su u ljubavi punih 11 godina.

Kako pišu strani mediji, Luke i Wandy namjeravali su se vjenčati u Los Angelesu te su već bili počeli slati pozivnice svojim porodicama i prijateljima. 

- Želim izraziti zahvalnost svima koji su mi pružili ljubav i podršku. Nebrojene priče o Lukeovoj darežljivosti i dobroti su mi bile velika utjeha u ovom teškom trenutku. Proteklih 11 i po godina sa Lukeom su bile najsretnije godine mog života i zahvalna sam što sam mogla to vrijeme provoditi s njim. Također, želim zahvaliti njegovoj djeci, porodici i prijateljima na ljubavi i podršci. Našli smo utjehu jedni u drugima i u znanju da su naši životi bili ispunjeni ovim nevjerovatnim čovjekom. Mnogo će nam nedostajati - glasila je poruka, koju je Perijeva vjerenica objavila u medijima nakon njegove smrti.

U testamentu je otkriveno da je Luke odlučio da sve ono što je stekao za života ostavi svojim nasljednicima sinu i kćerki, dok je vjerenica ostala praznih ruku.

Luke Perry
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.