14.3.2019. 14:21
0
Sedam dana nakon iznenadne smrti: Glumac Luke Perry sahranjen u najvećoj tajnosti
Glumac Luke Perry koji je ulogom Dylana u hit seriji “Beverly Hills” obilježio period 90-tih godina, 4. marta iznenada je preminuo u 52. godini života.

Pet dana ranije, Perry je zbog teškog moždanog udara koji je doživio hitno prevezen u jednu bolnicu blizu Los Angelesa. Vijest o njegovoj smrti iznenadila je cjelokupnu javnost koja je bila šokirana tužnom viješću. Posljednje dana njegovog života, uz glumca je bila njegova porodica. Njegova kćerka Sophie odmah po saznanju da joj se otac nalazi u kritičnom stanju, doputovala je iz Afrike gdje je boravila na višemjesečnoj humanitarnoj misiji.

Uz Perryja su sve vrijeme bili njegova vjerenica Wendy Madison Bauer kao i Perryjeva bivša supruga Rachel Sharp. Nakon što su članovi porodice objavili da je Perry preminuo, krenula su nagađanja oko toga, gdje će biti sahranjeno tijelo Legendarnog glumca. Iako se poslednjih dana govorilo kako će odluku o svemu donijeti njegova vjerenica Wendy Madison, sa kojom je proveo posljednjih deset godina života, magazim “TMZ” saopštio je da tijelo glumca pokopano 11. marta u najvećoj tajnosti. Isti magazin saznaje kako je slavni glumac sahranjen nedaleko od njegove farme u američkoj saveznoj državi Tennessee.

Perry je još 1995. godine kupio veliko imanje koje se sastojalo od nekoliko hektara obradive površine, ranča i farme za konje. Magazin navodi kako je glumac često odlazio na farmu gdje je uživao u danima odmora. Članovi najuže porodice nisu željeli komentarisati pomenute navode, ali je Perryjeva vjerenica samo par dana nakon njegove smrti nagovjestila da bi Perry mogao biti sahranjen bez velike medijske pompe, prenosi Azra magazin.


(Amila Alijagić)

Luke Perry
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.