19.3.2019. 19:06
0
Pjevač imao seks na kauču s majkom pokojne žene: Svijet bruji o skandalu
Muzičar R. Keli (Kelly, 52) negirao je optužbe da je imao seksualne odnose na kauču s majkom bivše supruge, preminule pjevačice i glumice Alaje (Allayah). Tvrdi da s njenom majkom nikada nije imao ništa više od prijateljstva, a dodao je i kako su takve glasine krenule od bivše djevojke Lise Van Alen (Allen).

- Kada bi Alaja otišla da spava, Keli i Dajana imali bi seksualne odnose u dnevnom boravku. To je trajalo mjesecima - rekla je Van Alen. 

Lisa je za američku televiziju otkrila i kako je njihov brak bio poništen nakon što je Alaja imala spontani pobačaj.

- Rekao mi je da su se vjenčali jer je bila trudna. Keli i njegov asistent falsificirali su potvrde i dokumente jer je Alaja tada još bila maloljetna. To je izašlo iz njegovih usta, ovog trenutka mogla bih otići na detektor laži. Ovo nisu glasine. Ovo je istina - otkrila je Lisa. 

R. Keli se već nekoliko mjeseci nalazi u centru nekoliko seks-skandala, a na Lisine optužbe odgovorio je kratko.

- Ovo je laž. Ona će učiniti sve samo da dođe na naslovnicu novina - rekao je R. Keli. 

Podsjetimo, američka pjevačica i glumica Alaja poginula je 25. avgusta 2001. godine u avionskoj nesreći na Bahamima nakon snimanja spota za singl "Rock the Boat". Nakon završetka snimanja, Alaja i osam članova njenog tima krenuli su na put avionom Cessna 402B, koji je završio tragično.

Njen singl "Back&Forth" zauzeo je prvo mesto Bilbordove ljestvice hot R&B i hip-hop pjesama, a na vrhu se zadržao tri nedjelje, dok je "At Your Best (You Are Love)" dospio na šesto mjesto ljestvice Bilbord Hot 100.

Naslovna pjesma albuma "Age Ain't Nothing but a Number" zauzela je 75. mjesto Bilbordove Hot 100, dok je "The Thing I Like" objavljena kao dio singlova iz filma "Detektiv za prljave poslove" iz 1994. godine, piše Avaz.

(Alen Avdić)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.