7.4.2019. 19:42
0
Pogledajte kako je izgledala tuča glumca Milana Kalinića i navijača Crvene zvezde
Košarkaši Crvene zvezde i Partizana sastali su se u odlučujućem meču Playoffa ABA lige, kojem je prethodila tučnjava pored terena.

Piše: Haris Ahbabović

U čitavom haosu učestvovao je srbijanski glumac i voditelj, Milan Kalinić, koji je pesnicama udarao drugog navijača Zvezde. 

Informacije iz hale tvrde da je došlo do sukoba navijača iz VIP lože, a jedan od njih je bio Milan Kalinić. Poslije svega navijač je završio sa krvavom glavom.

Kalinić je u dvoranu ušao neposredno pred početak meča, išao je iza vođe "Delija" Marka Vučkovića, a samo minut kasnije ušao je u fizički sukob s drugim navijačem Zvezde. Taj navijač, čiji identitet do sada nije poznat, završio je krvave glave poslije tučnjave.

Iz kluba su potvrdili da je mjesto u VIP dijelu, u crvenoj fotelji, bilo rezervirano za glumce Milana Kalinića i Aleksandra Radojičića. Na njihovom mjestu sjedio je navijač, koji je na kraju završio krvav.

Navodno je glumac zamolio navijača da se skloni sa njegove pozicije u VIP-u, a onda je počela rasprava, u koju se uključio i direktor marketinga Crvene zvezde Marko Pavlović.

Tada je taj navijač udario Pavlovića, a onda je u sukob uletio i Kalinić, koji ga je žestoko udario nekoliko puta u glavu. Navijač je ubrzo krvave glave napustio halu, dok je Kalinić ostao u dvorani do kraja meča.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.