15.4.2019. 13:16
0
Emina Jahović: U život mi ulaze novi ljudi koji me inspirišu
Emina Jahović je trentno bez emotivnog partnera i odlučna da ponovo osvoji region novim pjesmama. Pjevačica ističe da nije bilo drame između nje i njenog bivšeg muža, pjevača Mustafe Sandala, a da se nije u svađi rastala sa Sadetinom Seranom, biznismenom sa kojim je bila nekoliko mjeseci u vezi.

“Nemam više vremena da razmišljam mnogo i da ispravljam bilo šta kod neke druge osobe, tako je i u poslu i na ljubavnom planu. Ako se sa nekim ne nađem na istoj frekvenciji, onda to nije to. Ali to ne znači da je bilo ko od nas loš, već da se jednostavno nismo našli”, kaže Emina.

Publiku će obradovati albumom, a prije toga – još jednim duetom.

“Uvijek imam pregršt planova i mislim da je to ono što me održava u životu. Za početak, moja velika želja jeste da uskoro objavim novi album. Na tome vrijedno radim i za mjesec dana bi trebalo da izađe pjesma koja će bez svake sumnje biti hit. U pitanju je duet. Izgleda ne mogu da se otarasim snimanja dueta, ma koliko puta da sam rekla da više neću. U moj život stalno ulaze neke nove osobe koje me iznova i iznova inspirišu na stvaranje”, navodi pop pjevačica.

(Alen Avdić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.