29.4.2019. 14:49
4
Ne zanimaju ga ni dijete, a ni supruga: Evo šta Andreana Čekić radi s oženjenim dečkom
Pjevačica Andreana Čekić potvrdila je vezu s oženjenim Markom Miloševićem, kao i to da se uselio u njen stan.

Ona je prvenstveno istakla da Marko više ne viđa svoje dijete, a sada ima samo jedan zahtjev.

- Ne zanima me gdje je Marko. Znam samo da će mi morati vratiti automobil u kojem vozi Andreanu jer se automobil vodi na moje ime. Vozilo je moje, a ne njegovo, on nema ništa na svoje ime. Vjerovatno će se sjetiti vratiti auto kada ga bude trebao registrirati. Inače, njemu i Andreani želim svu sreću - izjavila je nedavno ona. 

Andreana je na to reagirala fotografijom gdje se slikala upravo s njim i na taj način pokazala da je ne zanima što su povrijedili njegovu ženu i javno je osramotili, piše Avaz.

(Alen Avdić)



 

4
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.