3.5.2019. 18:48
0
Fatima Davila, nekadašnja miss Urugvaja, pronađena mrtva u hotelu u Meksiku
Nekadašnja miss Urugvaja Fatima Davila (31) pronađena je mrtva u hotelskoj sobi u Meksiku. Još nije poznato da li je riječ o ubistvu ili samoubistvu.

Piše: Haris Ahbabović

Tijelo missice koja je osvojila titulu najljepše žene Urugvaja 2006. godine pronađeno je u kupatilu hotelske sobe.  Ona je u Meksiko stigla sredinom aprila u potrazi za poslom, prenose strani mediji.

U proteklih nekoliko godina u Meksiku je zabilježen niz smrtnih slučajeva žena iz inozemstva. Prema zvaničnim podacima, u posljednjih nekoliko mjeseci lokalne vlasti su uhapsile veliki broj trgovaca ženama i seksualnih robinja.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.