7.5.2019. 21:54
0
Jennifer Aniston: Ne odustajem i vjerujem da će mi se desiti ljubav
Holivudska ljubimica Jennifer Aniston ove je godine proslavila okrugli 50. rođendan, a kao zvijezda junskog izdanja američkog magazina Harper’s Bazaar odlučila je hrabro da pozira u toplesu i otvoreno progovori o ljubavi.

Jennifer  je priznala kako je otvorena za novu ljubav ali ne planira da je traži na postojećim aplikacijama za nalaženje partnera.

“Moj fokus je već neko vrijeme na karijeri, pa sastanci i izlasci nisu moj prioritet. Vjerujem da će se romantika, kako god ona izgledala, pojaviti sama, a ne kada je tražiš’, priznaje glumica.

Iako je dva puta doživjela razvod od glumca, zvijezda serije ‘Prijatelji’ priznaje kako od ljubavi još nije odustala.

“Kada mi ljubav pokuca na vrata, biće više nego dobrodošla. Nisam osoba koja odustaje i koja ne vjeruje da joj se više nikada neće dogoditi ljubav. Moje vrijeme na ovoj planeti nije izgledalo na određeni način, a ništa iz moje prošlosti mi nije dalo razlog da ojačam i stvorim zid”, priznaje Jennifer dodajući kako ne smatra da postoji samo jedna ljubav u životu, već mnogo njih.

“Vjerujem da imamo mnogo srodnih duša. S nekim ljudima sam prijateljica već 35 godina. Mislim da smo svi napravili neku vrstu nesvjesnog dogovora. To je kao kad se susreću određene skupine ljudi, oni formiraju mali skup duša – neka vrsta zajedničke skupine duša koje su spojene”, smatra Jennifer .

Osim poimanja ljubavi u petoj decniji života, glumica se dotakla i teme izgled priznavši kako je tim dijelom zadovoljna o čemu dovoljno svjedoče nove fotografije nastale pred objektivom fotografa Aleksija Lubomirskog.

“Osjećala sam se potpuno normalno pozirajući u toples izdanju. Naša tijela su prelijepa i smatram da je njihovo slavljenje i osjećaj ugodnosti, bez obzira na godine, bitan. Ne bi trebalo da se stidimo zbog izgleda naših tijela”, zaključila je Anistonova, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.