27.5.2019. 15:28
0
Saša Kapor traži lijek da ne oslijepi
Saša Kapor se posljednjih mjeseci našao u velikom zdravstvenom problemu sa bolešću oka. Glaukom je posljedica infarkta oka, a to je otkrio nakon pregleda na magnetnoj rezonansi.

Liječnici su mu kazali da je to neizlječivo, bar za sada, jer ima i visok očni pritisak. Bukvalno je izgubio vid na jedno oko, stoga i ne čudi da ga je u posljednje vrijeme itekako izmučilo pomenuto oboljenje sa kojim će se morati nositi i boriti, a možda i uspije pronaći adekvatan lijek.

U tome će mu pokušati pomoći i prijatelji koji žive širom svijeta. Svi imaju dobru volju da mu pomognu, no sada je samo pitanje da li postoji lijek za nešto što je, kako sada stvari stoje, neizlječivo, prenosi Express.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.