30.5.2019. 22:16
0
Vlado Georgiev mora na sud zbog uvreda na račun Leontine Vukomanović
Vlado Georgiev i Leontina Vukomanović, žestoko su se posvađali, a sve prozivke i uvrede riješiće na sudu. Kantautorka tvrdi da nije jedna od onih koja će dozvoliti kolegi Georgievu da je vrijeđa, a da mu ne vrati.

Problem između njih dvoje nastao je prije nekoliko nedjelja kada je Georgiev osuo drvlje i kamenje na kompozitora Damira Handanovića u Viber grupi u kojoj su bili muzičari, kompozitori, tekstopisci i aranžeri. Grupa je napravljena kako bi se svi zajedno dogovorili oko smene pretpostavljenih u Organizaciji muzičkih autora Srbije SOKOJ, a njihova prepiska je izašla u javnost.

Tom prilikom Georgiev je nazvao Leontinu „režimskom pudlicom“ što je razljutilo njegovu koleginicu. Uslijedile su svađe i prozivke koje će na kraju rješavati na sudu.

Nije prvi put da se Vlado svađa sa koleginicama. “Ratovao” je sa Jelenom Karleušom na Tviteru i svađao se sa Darom Bubamarom. Poznati su i orkršanji Vlada i TV voditelja Ognjena Amidžića, a glasan je protivnik predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.