18.7.2019. 14:06
0
"Cijela estrada priča da je bačena bomba na kuću Maye Berović"
Vijest da je nepoznati napadač bacio eksplozivnu napravu u dvorište vila u kojima, između ostalih, žive Maya Berović i Jelena Karleuša odjeknula je regionom.

Goga Sekulić samo je jedna od javnih ličnosti koje je ovaj stravičan napad šokirao, prenosi ''Srpski telegraf''. 

- Cijela estrada priča da je bačena bomba na kuću Maye Berović. Sad svi pričaju svoju verziju priče ko je to i zašto mogao uraditi, ali činjenica je da su svi ostali šokirani i da je nastala panika među kolegama zbog toga - otkriva Sekulić za srbijanske medije i dodaje da je najvažnije da je sve prošlo samo na materijalnoj šteti.

Istakla je da je čula da je Maya dobro te da je to najvažnije.

- Sve drugo se da popraviti, najvažnije je da niko nije povrijeđen. Strašno je šta se dešava na estradi i kako pjevači u današnje vrijeme nisu zaštićeni - kazala je Goga.

Policija je na lice mjesta izašla na poziv građana nakon prijave da je u dvorište bačena eksplozivna naprava koja je oštetila fasadu i unutrašnjost dvorišta jedne od vila. Policija je uzela snimke sigurnosnih kamera kako bi došla do napadača za koga se sumnja da je došao motociklom, a cijeli izvještaj policija je proslijedila tužilaštvu. Uzeti su otisci, kao i tragovi eksplozivne naprave, a saslušani su i svjedoci kako bi se ovaj napad rasvijetlio.

Jelena Karleuša se jučer oglasila i rekla da na njenu kuću nije bačena bomba, ali Maya se i dalje nije oglašavala, piše Avaz.

(Alen Avdić)

 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.