21.7.2019. 15:57
1
Teška ispovijest Sharon Stone: Izgubila sam sve, a oni su me zaboravili
Sharon Stone optužila je Hollywood da ju je odbacio nakon što je 2001. godine doživjela moždani udar.

“Ljudi su me tretirali brutalno neljubazno … Od drugih žena u ovom poslu do sutkinje koja je upravljala mojim slučajem skrbništva, mislim da nitko ne shvaća koliko je moždani udar opasan za žene i što je potrebno za oporavak – meni je trebalo oko sedam godina”, ispričala je Sharon za Variety na jednom događaju organiziranom kako bi se kod žena podigla svijest o zdravlju mozga.

Za vrijeme bolesti Stone je bila u procesu razvoda od supruga, novinara Phila Bronsteina, a uz to je pokušavala održati filmsku karijeru.

 
“Od pokušaja da zadržim skrbništvo nad sinom do toga da mogu samo funkcionirati – da uopće mogu raditi … Morala sam iseliti iz kuće. Izgubila sam sve što sam imala. Izgubila sam svoje mjesto na poslu. Ja sam tad bila najveća filmska zvijezda”, dodala je, prenosi Oslobođenje. 

Usporedila je svoj slučaj s onim princeze Diane.

“Obje smo bile toliko popularne. Ona je umrla, a ja sam imala moždani. Nakon toga smo zaboravljene”, rekla je i objasnila da ju je “spasio” ugovor s Diorom koji je dobila 2005. godine.


(Lejla Trle) 

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.