24.7.2019. 15:19
3
Istina o Severininom bankrotu
Mediji u Hrvatskoj i Srbiji već neko vrijeme bruje o tome kako je Severina Kojić u dugovima te da joj prijeti bankrot. Pop zvijezda navodno ne može da plaća ratu za kredit u iznosu od 2.000 eura mjesečno zbog čega joj prijeti oduzimanje stana u elitnom dijelu Zagreba. Piše se kako je Seve zbog albuma “Halo” podigla kredit od 100 hiljada eura, dala stan na hipoteku, ali rate ne isplaćuje jer nema dovoljan broj nastupa i koncarata.

Prema pisanju hrvatskih portala Seve pjeva za niže honorare, a da dugovi se nagomilavaju. Da je riječ o neistini, otkriva pjevačicin PR tim.

“Ovim putem Vas obavještavam kako je objavljena informacija u potpunosti neistinita, te je nastala kao rezultat negativnog medijskog publiciteta, na kojem pojedinci kontinuirano rade već duže vrijeme“, naveo je Severinin PR tim.

(Alen Avdić)

3
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.