27.7.2019. 17:55
0
Johnny Depp optužio bivšu da mu je gasila cigarete po licu
Glumac Johnny Depp nastavlja da se sudi sa Amber Heard, od koje se razveo jer ga je optužila za nasilje. Sada on optužuje nju.

Johnny je ranije objavio da je zbog Amber ostao bez dijela prsta na ruci i priložio i užasne fotografije koje to dokazuju. Njegov advokatski tim u javnost je pustio fotografije na kojima je Johnny na bolničkom krevetu, sa tamnim naočarima i okruglom opekotinom na desnom obrazu.

“Ova fotografija nastala je nakon napada ubilačkog bijesa, kada je Amber najprije flašom udarila Johnnyja, a zatim mu upaljenu cigaretu ugasila na obrazu”, navodi Johnnyjev tim.



Amber se još nije oglasila povodom novih optužbi.

Johnny je Amber dao milione dolara kako bi nakon razvoda ćutala o njihovom odnosu, ali ju je onda tužio zbog klevete pošto je iznela detalje njihovog braka i nasilja u jednom članku. Iako nije pomenula Johnnyjevo ime, glumac ju je tužio i sada zahtijeva 50 miliona dolara odštete, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.