20.8.2019. 11:42
0
Manekenka na plaži gledala izlazak sunca, a onda se desila kobna nesreća
Britanska manekenka Šinejd Mudlijar (Sinead Moodliar) poginula je kada ju je pokupio ogroman val dok je posmatrala izlazak sunca na južnoafričkoj plaži, pokazala je istraga.
Studentica filozofije na Kembridžu bila je odmoru u Durbanu kada se desila nesreća.

Svjedoci kažu da su čuli vrisak oko pet sati ujutro. Šinejd su spasioci uspjeli izvući iz vode i pružiti joj prvu pomoć, ali je preminula dan kasnije u bolnici.

Njen otac Bob Mudlijar (Moodliar) je rekao da je odletio u Južnoafričku Republiku iz Britanije čim je čuo za nesreću, ali da je njegova kćerka preminula prije nego što je stigao.

- Ona je stajala na stijeni i voda ju je zapljuskivala do članaka. Niotkuda se pojavio džinovski val koji ju je poklopio i odvukao u more - rekao je slomljeni otac.

Jedan od svjedoka je izjavio da je vidio nesretnu 19-godišnjakinju kako se bori da ostane na površini oko 30 metara prema pučini, ali je onda naišao još jedan val poslije koga joj više nije bilo spasa. 

(Alen Avdić)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.