22.9.2019. 17:09
2
Ona je najplaćenija prostitutka u SAD-u: Volim da mijenjam intimne navike ljudi
Alice Little ima 27 godina i tri godine radi kao prostitutka. Zaposlena je u legalnom bordelu u Nevadi (SAD) i tvrdi da je najplaćenija seksualna radnica u toj zemlji.

Godišnje zaradi više od milion dolara, odnosno blizu 84 hiljade dolara mjesečno.
“Ako svakog mjeseca imam klijenta koji mi ostaje preko noći, raspon cijene za to je blizu 20 hiljada dolara. Zatim imam nekoliko peteročlanih ‘stranki’ od 10 do 15 hiljada dolara”, kazala je mlada Irkinja u intervjuu za Refinery29.

Alice  pomaže ljudima da, kako kaže, ponovo otkriju intimnost kao i parovima da ponovo pronađu strast.
Radi i sa nevinim muškarcima i kaže da je posao ispunjava.

Voli da pomaže udovcima da prevaziđu tugu zbog gubitka supruge, kao i sa onima koji ne mogu tako lako da imaju seksualne odnose.

“Izabrala sam ovu profesiju jer sam željela da pomognem ljudima da se povežu na načine koji zaista imaju značaj. Ostala sam u ovom poslu jer volim da mijenjam intimne navike ljudi, jednom po jednom”, kaže ona.

Rado dijeli savjeta putem Instagrama, a ima svoj YouTube kanal, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

 
2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.