22.9.2019. 17:39
0
Biković ponudio ulogu Đokoviću u filmu o Tesli
Novi projekat glumca i producenta Miloša Bikovića je o životu pronalazača Nikole Tesle, a jedna uloga namijenjena je teniseru Novaku Đokoviću.

Ideja o tome da stanu u isti kadar rodila se, rekao je Biković, nakon premijere filma “Izvan granica realnosti” na koju je Novak došao.

“Da biste ostvarili rezultate kao njegove, morate da posjedujete određene vrijednosti kao što su disciplina, džentlmenski stav, odricanje, asketizam… Sve to formira šampionski mentalitet. Zato je i došao na premijeru i ja sam mu veoma zahvalan na tome, kao i na svemu što radi za Srbiju. Ponudio sam mu da se pojavi u filmu o Tesli, kako god on želi. Naravno, ne može da igra naslovnu rolu jer bi onda morao da se posveti tome, ne može Novak da batali tenis i da bude samo Tesla,” rekao je Biković tokom festivala LIFE u Leskovcu, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.