29.9.2019. 21:04
0
''Ja sam dijete heroinskih ovisnika. Moj otac je ubio najbolju prijateljicu moje majke kad sam imao samo devet mjeseci''
35-godišnji Jeremy Meeks, poznat i kao 'najseksi kriminalac', u jednom od svojih rijetkih intervjua kojeg je dao Chelsea Grayson progovorio je o vlastitom djetinjstvu i odrastanju u katastrofalnim uvjetima.

- Ja sam dijete heroinskih ovisnika. Djetinjstvo je bilo vrlo mračno i ružno, a u takvim okolnostima moraš brzo odrasti. Moj otac je ubio najbolju prijateljicu moje majke kad sam imao samo devet mjeseci. Mi smo pobjegli od njega, a ona je bila jedina koja je znala gdje se skrivamo - započeo je svoju mučnu priču Meeks. 

Već s 15 godina, tvrdi, bio je prepušten ulici i član bandi. Nije imao nikakvu drugu perspektivu. Bio je tih godina pet puta propucan, a za svoje kriminalne aktivnosti dobio je ukupno 20 godina zatvora. 

- 18 mjeseci u zatvoru prvi susjed mi je bio Charles Manson, a ni jednom kad sam izašao nisam se riješio tog zatvorskog mentaliteta. Bilo je teško, a spasio me razuman sudac koji mi je smanjio kaznu i danas sam potpuno drugačiji čovjek - prepričava Meeks, čija je zatvorska fotografija 2014. postala viralna, a nekadašnji gangster ubrzo je izgradio uspješnu karijeru modela. 

Meeks se nakon rešetaka vjenčao s Chloe Green (29), kćerkom milijardera Philipa Greena (67), a par je prošle godine dobio sina, prenose 24sata.hr.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.