5.10.2019. 19:12
1
Danijela Martinović: Da me Grašo prevari htjela bih da vidim kakva nam je djevojka, jer je moja kao i njegova
Pjevačica Danijela Martinović je za IN magazin otvoreno komentarisala šta bi učinila da je njen dugogodišnji partner, pjevač Petar Grašo prevari s drugom ženom.

“Pa ja bih rekla da vidim prvo kakva nam je djevojka, je li zgodna jer onda u tom trenutku to je moja djevojka kao i njegova”, rekla je Danijela kroz smijeh.

Ali pjevačica se ne boji takve situacije jer, kaže, u ljubavi je i dalje srećna i zadovoljna.

Grašo je nedavno nakon 22 godine veze priznao kako je upoznao svoju izabranicu. Otkrio je da je Danijelu ugledao 1995. godine kad je s Tončijem Huljićem pobijedila na Dori, takmičenju za pjesmu Eurovizije.

“Na kraju je ta ‘mala’ već 22 godine moja djevojka, a ovaj čovjek do mene je moj veliki prijatelj i jedan od najboljih autora mojih hitova. Život je ponekad tako duhovit”, otkrio je Petar javnosti, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.