22.10.2019. 13:20
0
"Zbog silovanja sam razmišljala o samoubistvu"
Teri Hatcher, zvijezda serije "Očajne kućanice", bila je zlostavljana kao djevojčica, a nad njom je bludničio vlastiti ujak, i to od njene pete do devete godine. Priču o svom ružnom djetinjstvu glumica je ispričala u intervjuu za američki magazin "Vanity Fair" prije nešto više od deset godina, odajući i kako se 2002. ohrabrila svjedočiti protiv ujaka Richarda Hayesa Stonea.

- Potisnula sam svoja sjećanja sve dok u novinama nisam pročitala da se ubila jedna 14-godišnjakinja koju je moj ujak silovao. Mogla sam osjetiti bol te tinejdžerke i nisam mogla dopustiti da Stone prođe nekažnjeno - ispričala je Teri, koja je kao dijete živjela u Kaliforniji. 

l sama je, kaže, razmišljala o samoubistvu jer se sramila i mislila kako je ona kriva za sve. 

Stone je osuđen na 14 godina zatvora, a sudija je izjavio kako bi slučaj bio odbačen da se nije pojavila Teri. Richard je umro 2008., dok je služio kaznu zatvora.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.