30.10.2019. 22:09
0
Aleksandra Radović: Da mogu da vratim vrijeme, ne bih bila pjevačica
Pop pjevačica Aleksandra Radović kaže da ne bi ponovo izabrala da postane pjevačica ukoliko bi mogla da vrati vrijeme. Ona je karijeru počela kao prateći vokal, a sarađivala je sa velikim zvijezdama pop i folk muzike. Kaže da je u tome je uživala dok nije započela karijeru kao solo izvođač.

“Da mogu da vratim vrijeme nikad ne bih postala glavni vokal. Biti prateći vokal je toliko divan posao. Studijski rad je sjajan. Užuva se mnogo u tim nitima ispod. Učestvuješ u pravljenju aranžmana, popravljaš nešto što je loše, dorađuješ poput majstora, kao da praviš filigran. Bek volaki su filigran, kao neki šlag na tortu koji učini da nešto što je sjajno, bude blistavo i ono što je prosječno, bude odlično. Volim taj posao”, rekla je Radovićeva.

Veliku popularnost stekla je na festivalu Sunčane skale u Herceg Novom 2003. kada je izvela “Kao so u moru”. Izdala je četiri albuma i nekoliko singlova, a u pripremi je i peti studijski album, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.