29.11.2019. 21:09
0
Alain Delon pred sudom, uskoro utvrđivanje očinstva
Sud u francuskom gradu Orlean u decembru će početi razmatranje priznavanja očinstva glumca Alaina Delona prema zahtjevu Arija Boulognea koji tvrdi da je sin slavnog glumca.

Sud je danas saopštio da će za mjesec dana početi da razmatra taj slučaj koji je Boulogne predao nadležnima u Orleanu gdje Delon u francuskoj ima prebivalište. Čuveni glumac sada živi u Švicarskoj, a nikada ranije nije htio da prizna da je Boulogneov otac.
Ari Boulogne je sin također poznate pjevačice Nico iz benda Velvet Underground preminule 1988. godine, a sa kojom je Delon imao kratku vezu 60-tih godina.

Arija, rođenog 1962. godine, odgajila je Edith Boulogne , inače majka Alaina Delona.

Delon ima troje djece iz različitih brakova i veza – sinove Anthonyja i Alain Fabiana i kćerku Anušku. Glumac ne krije da mu je Anuška miljenica i da će ona poslije njegove smrti biti zadužena da brine o njegovoj zaostavštini, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.