16.12.2019. 13:00
0
Uhapšena poznata voditeljica nakon što je pretukla 13 godina mlađeg dečka
Poznata britanska voditeljica Caroline Flack optužena za nasilje jer je pretukla svog 13 godina mlađeg dečka Lewisa Burtona. Naime, do sukoba je došlo jer ga je, kako prenose strani mediji, uhvatila kako razmjenjuje poruke sa drugom ženom.

Navodno se Lewis dopsivao sa ženom koja je 20 godina starija od Caroline, što je činjenica koja  je Carolinu najviše razljutila. Nasilje su prijavile komšije, a zbog buke koju je Caroline pravila, te su je priveli. 

No, to svakako nije sve. Naime, oglasio se i Carolinin bivši partner Andrey Brady i otkrio da je i prema njemu bila izuzetno agresivna, prenos Azra.


(Admir Oručević)

Nasilje
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.