18.12.2019. 14:02
0
Legendarnom glumcu plastične operacije upropastile lice
Legendarni 67-godišnji glumac (Mickey Rourke svakog dana sva manje liči na sebe.

Iako već godinama šokira svojim izgledom, koji je produkt brojnih plastičnih operacija, koje mu, zaista, nisu trebale, Mickey je tokom nedavnog ručka sa svojim ljubimcem u jednom restoranu dokazao kako svaki put izgleda sve lošije.

I nije problem samo u deformiranom licu, već i u vrlo upitnom modnom stilu, koji, također, ostavlja brojne upitnike iznad glave.


Maskirni uzorak, majice s dubokim V-izrezom, krzno, sve je to iskombinirao nekadašnji se*s-simbol, a o neopranoj kosi da ne pričamo.

Uprkos tome što zaista ne izgleda dobro, bivši bokser i zvijezda filma “Devet i po sedmica” sve vrijeme nije skidao široki osmijeh s lica.

On je tu svakako i zbog 34 godine mlađe ruske manekenke Anastasije Makarenko, u koju se zaljubio 2009. godine.

– Lice mi je bilo u neredu zbog boksanja, ali sam otišao krivom čovjeku da mi ga ponovno sastavi – priznao je Micky i potvrdio kako je svjestan da mu je fizički izgled zbog loših odluka iz prošlosti uništen, prenosi “Avaz“.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.