28.12.2019. 17:55
0
Milan Popović opet tuži Severinu
Pjevačica Severina Kojić na meti je nove tužbe od strane bivšeg partnera Milana Popovića, kojem je nedavno hrvatski sud privremenom odlukom dodijelio starateljstvo nad sinom A.P.

Srpski biznismen tužiće Severinu zbog nemarnosti, usljed razvoja događaja tokom protekle sedmice.

Mediji iz Srbije prenijeli su ranije da je pop zvijezda sina odvela u Grčku, ali da je zatim svom suprugu Igoru Kojiću dozvolila da ga odvede na Svetu Goru, dok je ona ostala u Solunu.

Severina ima dozvolu da sina izvede iz zemlje, ali je problem u činjenici da je dozvolila osobi koja sa djetetom nije u srodstvu da malog A.P. vodi van Hrvatske.

Dijete će, prenosi Informer, do 3. januara biti sa majkom, a tada se vraća ocu. Hrvatski mediji ranije su prenijeli da je jedan od prethodnih dana kada je A.P. trebalo da bude sa Severinom, mališan proveo sa jednom njenom rođakom, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.