15.1.2020. 11:18
1
Ubio se Stan Kirsch, glumac iz serije "Prijatelji"
Američki glumac, scenarist i reditelj, Stan Kirsch, proslavio se ulogom Ethana u seriji „Prijatelji“, tačnije dečka s kojim se viđala popularna Monica, a preminuo je u 51. godini života, nakon što je izvršio samoubistvo.

Piše: Haris Ahbabović

Kako prenosi Mirror, beživotno tijelo glumca u subotu je pronašla njegova supruga, Kristyn Green, u domu u Los Angelesu. Iako su bolničari ubrzo došli na mjesto nemilog događaja, Stan je na mjestu proglašen mrtav, a još uvijek nisu poznati detalji njegove smrti, iako se pretpostavlja i sve ukazuje na to da se radi o samoubistvu.

– Želim zahvaliti svima na ogromnoj ljubavi i podršci. Nisam bila u mogućnosti odgovoriti na sve poruke i pozive, ali pročitala sam i preslušala svaku od njih. Osjećam da sam okružena ljubavlju i zauvijek sam zahvalna svakome od vas – napisala je, između ostalog, na svom Facebook profilu ožalošćena supruga glumca s kojim je bila u braku od 2009. godine.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.