18.2.2020. 11:15
0
Pierce Brosnan pred svijetom se pohvalio svojim skrivenim talentom
FOTO: Instagram
Pierce Brosnan jedan je od omiljenih holivudskih zavodnika i glumaca koji su utjelovili Jamesa Bonda. Na svom je Instagram profilu svijetu otkrio i svoj skriveni talent, a fanovi ne kriju oduševljenje viđenim.

- U nastajanju... - napisao je kratko i jasno Brosnan, pozirajući u njihovom luksuznom domu na Havajima, gdje već godinama provode vrijeme u pauzama između snimanja, ispred tri slike koje je sam naslikao.

Za fotografiju je zaslužna njegova supruga Keely Shaye Smith, koja je komentirala kako ne može dočekati njegovu izložbu.

Rijetki su znali za Pierceovu strast prema slikanju, a sada se ovaj 66-godišnji glumac i vjerovatno najpoznatiji tajni agent na svijetu, odlučio preko Instagrama pohvaliti svojom vještinom.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.