22.2.2020. 22:30
1
Ben Affleck krahirao nakon borbe s ovisnosti, a pomoć mu je jedino pružala bivša supruga
Ben Affleck, višestruko nagrađivani glumac i redatelj, za ugledni The New York Times iskreno je progovorio o ovisnosti koja je uzrokovala raspad braka s glumicom Jennifer Garner.

Najveća podrška u borbi s opakom ovisnosti bila mu je ipak bivša supruga koja ga je natjerala da se prijavi u kliniku za odvikavanje. Prije no što ga je tamo odvela, pozvala je u posjet sve njegove prijatelje i bližu rodbinu kako bi mu objasnili da njegov alkoholizam utječe i na njih. Nakon što je izašao iz klinike za odvikavanje išao je na tečajeve 'wellnesa' kako bi naučio 'budističku etiku' i posvetio se zdravlju duha, uma i tijela.

- Najveće žaljenje u mom životu je naš razvod. Sram je stvarno toksičan. Ne postoji njegov pozitivan nusprodukt. To je samo zagrijavanje u otrovnom, groznom osjećaju niske vrijednosti i gađenja samom sebi - započeo je glumac u najiskrenijem intervjuu za prestižni New York Times.

- Dugo vremena sam relativno normalno konzumirao alkohol, a više sam počeo piti kada mi se brak počeo raspadati. Bilo je to 2015., 2016. godine. Moje prekomjerno uživanje u alkoholu posljedično je stvorile još više bračnih problema - objasnio je referirajući se na brak s Jennifer, koja mu je jedina htjela pomoći u borbi s demonima. 

- Da, napravio sam greške u životu, a zbog nekih i žalim, no iz svega toga moraš nešto naučiti i pokušati ići naprijed. Ljudi s kompulzivnim ponašanjem, kojima i sam pripadam, cijelo vrijeme imaju neku vrstu osnovne nelagode koju pokušavaju ukloniti i osjećati se bolje pa su im često izlaz jelo, piće, seks, kockanje ili kupovina. No sve to čini ti život gorim - zaključuje oskarovac. 

- Ima svoju djecu i usredotočen je na posao, ali spreman je ponovno biti zaljubljen - napominje nepoznat izvor. Doduše, prošlog listopada viđen je u društvu udovice slavnog osnivača brenda Apple - Stevea Jobsa. Affleck je viđen kako provodi vrijeme s njom u jednom restoranu u Los Angelesu, a bliski izvori bliski tvrde kako su oni samo prijatelji. Ipak, to sve su jače glasine kako se tu radi o odnosu koji nije čisto prijateljski jer njihov govor tijela ipak drukčije govori. U restoran su došli odvojeno, a zadržali su se duga tri sata razgovarajući uz jelo. Zanimljivo je da je u istom restoranu viđena Affleckova bivša supruga, Jennifer Garner, koja se tamo zatekla sa svojim dečkom. 



1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.