8.3.2020. 8:21
0
Princ William prkršio kraljevski protokol, krenuo bratovim stopama
Tokom posjete Irskoj princ William prekr[io je kraljevski protokol, iako to nije uobičajno za njega. Naime, princ se, mimo protokola, zaustavio i napravio selfie s Jennifer Malone. Fotografiju je objavila Jenniferina majka Donna na Twitteru.

– Zaista drag momak – stoji u objavi.


“Odlična fotografija”, “Baš lijepo što ga je Jennifer nagovorila na selfie”, neki su od komentara.

Situacija je svakako neuobičajna. Također, zanimljivo je i da se na fotografiji može vidjeti i član kraljevskog osiguranja nasmijan u pozadini.

Briitanska kraljevska porodica ne pravi selfieje, koji se smatraju neprimjerenim ponašanjem, ali u ovom slučaju princ William je odstupio od pravila.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.