8.3.2020. 22:00
0
Sretna u njegovom zagrljaju: Lady Gaga objavila fotografiju sa novim dečkom
Lady Gaga je odlučila da svima pokaže koliko je zaljubljena. Na instagramu je objavila fotografiju sa svojim dečkom Majklom Polanskim, uz opis koji govori o njihovoj ljubavi.

Pop zvijezda i 36-godišnji preduzetnik su sada još jednom pokazali na društvenim mrežama kako su lijep par, dok je natpis na fotografiji aludirao na njen novi singl "Stupid love".

Nije sigurno da li je Gaga napisala pjesmu baš za svog novog dečka, ali poruka pjesme o nalaženju prave ljubavi svakako im odgovara.


Pjevačica je prvi put postavila fotografiju sa njim početkom februara, a na fotografiji mu ona ušuškano sedi u krilu dok se vraćaju iz Majamija.

Njeni fanovi su lijepo reagovali na ovu romansu, govoreći kako su sladak par i da savršeno izgledaju zajedno.

Take yo mama out all night 😘💋

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on


0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.