12.3.2020. 20:47
0
Victoria i David Beckham očekuju peto dijete
Victoria i David Beckham prema pisanjim „Woman's Day Australia“, očekuju peto dijete.

Naime, ovaj tabloid tvrdi je spekulacije o Victorijinoj trudnoći potaknula ona sama, odnosno njene paparaci fotografije na kojima joj se,  nazire trbuščić.

Trudnoću Victorije je potvrdio i prijatelj slavne porodice, koji je želio ostati anoniman.

- Trudnoća bi „posh spajsicu“ učinila najsretnijom na svijetu. Najviše na svijetu oni uživaju u ulozi roditelja svojoj kćerki i trojici sinova, a povijest je pokazala kako je njihov brak najsnažniji upravo u razdobljima Viktorijine trudnoće - rekao je izvor pa dodao:

Bivša „spajsica“ i proslavljeni bivši fudbaler, ponosni su roditelji četvero djece - osmogodišnje Harper, 15-godišnjeg Cruz, 17-godišnjeg Romea i 21-godišnjeg Brooklyn.

- Posljednjih nekoliko godina suočili su se s brojnim bračnim poteškoćama i upravo je dijete ono što im treba kako bi svoj brak vratili na pravi put. A bratu ili sestri, dodaje prijatelj porodice, najviše se veseli najstariji sin ovog para Bruklin Bekam, koji je nedavno proslavio 21. rođendan.
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.