13.3.2020. 22:23
0
Luksuzni dom: Ovako izgleda vila u kojoj će živjeti Meghan i Harry
Meghan Markle i princ Harry su se iselili iz Velike Britanije, a sada su objavljene fotografije vile u Malibubu u kojoj par, navodno, planira da živi dok su u Kaliforniji.

Pišu da Saseksi koji zvanično odlaze kao stariji kraljevski reprezentativci 31. marta planiraju putovanje do dvorca Petra, što košta 15.900 dolara za noć.

Priča se se da bračni par ovu bazu planira u Kaliforniji, a ovo imanje će im pružiti priliku da dožive kakav bi bio život u državi.

Objekat poseduje osam spavaćih soba, deset kupatila, otvoreni bazen i prostor za roštilj, kućno kino, plesni studio i još mnogo toga.

Domaćin, Iako nije htio da potvrdi da Meghan i Harry ostaju, objasnio je:

"Porodice često posjećuju vile kada žele da testiraju četvrt u Los Anđelesu prije nego što bilo koji potez učine trajnim" objasnio je domaćin.

"Kuća je kratkoročni najam, mnogi ljudi dolaze u Malibu tražeći dom i prvo će ih unajmiti da vide da li to ima smisla za njih i njihovu porodicu. Kuće u Malibuu nisu jeftine, tako da ne bi imalo smisla kupovati tako brzo. Harrz i Meghan su rekli da planiraju da svoje vrijeme provode malo u Britaniji, malo u Kaliforniji", kaže izvor za američke medije.
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.