21.3.2020. 21:40
0
Iz Milana potvrdili: Paolo Maldini i njegov sin zaraženi koronavirusom
Direktor italijanskog nogometnog prvoligaša Milana Paolo Maldini i njegov sin Danijel (Daniel) testirani su pozitivno na koronavirus, objavili su "Rosoneri".

- AC Milan potvrđuje da je Paolo Maldini, tehnički direktor kluba, bio svjestan kontakta s osobom koja je nakon toga testirana pozitivno na koronavirus. Počeo je i sam pokazivati simptome virusa.

Jučer mu je urađen test, čiji je rezultat bio pozitivan. Njegov sin Danijel, napadač u omladinskom timu Milana koji je ranije trenirao sa prvim timom, također je bio pozitivan. Paolo i Danijel su dobro i već su proveli dvije sedmice kod kuće bez kontakta sa drugima. Oni će sada ostati u karantinu dok se ne oporave, prema medicinskim protokolima - saopćio je slavni klub, prenosi Avaz. 

Paolo Maldini (51) klupska je legenda Milana. Kao igrač je dres "Rosonera" nosio čak 25 godina, dok je 2018. preuzeo dužnost direktora. Danijel ima 18 godina, a prošlog mjeseca postao je treća generacija porodice Maldini koja je nosila dres Milana u Seriji A nakon djeda Ćezarea (Cesare) i oca Paola. 

(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.