19.4.2020. 18:18
0
Snimak koji je oduševio javnost: Meghan i Harry u humanoj misiji
Britanski Daily Mail prvi je došao do fotografija Meghan Markle i princa Harryja koje su snimljene na ulicama Los Angelesa.

Iako su se pokušali sakriti iza zaštitnih maski za lice, odmah su ih prepoznali. Supružnici su odlučili nastaviti sa svojim humanitarnim radom i u Americi, pa su u jeku pandemije koronavirusa pomogli najtežim bolesnicima i to dostavljajući im tople obroke. Pakete s toplim obrocima, u ime neprofitne organizacije Project Angel Food iz Los Angelesa.


Princa Harryja i Meghan Markle snimile su nadzorne kamere postavljene na stambenim zgradama Sierra Bonita Community Apartments u Zapadnom Hollywoodu, gdje su stigli svojim terencem. U automobilu parkiranom pored njihovog bili su i tjelohranitelji, koji su budno pratili šta se događa oko njih, ali iz vozila nisu izlazili, već su dopustili svojim štićenicima da sve sami obave i dostave hranu.


Obučeni u traperice, i Harry i Meghan pridržavali su se novih odluka kalifornijskog zakona o pokrivanju lica zbog pandemije koronavirusa. Tako je Harry preko usta stavio plavu masku, Meghan se ipak odlučili za zaštitnu masku kakvu nose liječnici, a oboje su na desnoj ruci imali i rukavicu.


(Nermana Crnčalo)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.