31.5.2020. 9:50
0
Madonnu napali zbog objave videa u čast George Floyd
Pop kraljica je jedna od brojnih poznatih ličnosti, koje javno izražavaju gnjev zbog Floydovog ubojstva.

Pop zvijezdu Madonna oštro su kritizirali na društvenim mrežama jer je podijelila videosnimku na kojoj njen sin pleše uz pjesmu Michael Jackson u čast ubijenom George Floyd.

U videosnimci David Banda strastveno pleše i podiže stisnutu šaku uvis dok pjeva Džeksonovu "They Don't Care About Us" iz 1995. Premda je Madonina namjera bila plemenita, mnogi korisnici društvenih mreža kritizirali su snimku uz objašnjenje kako to nije prikladna reakcija na Floydovu smrt, koja je izazvala gnjev međunarodne zajednice.

Madona je jedna od brojnih poznatih ličnosti, koje javno izražavaju gnjev zbog Floydovog ubojstva. Među njima su Beyonce, Taylor Swift Demi Lovato, Viola Davis i mnogi drugi.



(Nermana Crnčalo)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.